Rörmokare Haninge

VVS-akuten Södertörn – rörmokare Haninge

Snabb VVS-Service av kunniga rörmokare

VVS-Akuten är en certifierad VVS-installatör som kan hjälpa dig med allt inom VVS-installationer och VVS-service. Det perfekta valet av företag för alla som söker en rörmokare i Haninge.

Vi hjälper privatpersoner och företag både när det gäller nyproduktion och renovering av t ex vattenburen golvvärme och i badrum. Du som bygger en ny bostad kanske behöver hjälp med olika typer av installationer och du med en äldre byggnad kanske behöver se över avlopp för avloppsrensning eller renovering. VVS-Akuten kan åtgärda läckage, avloppsstopp, sprickor i rör och ledningar och andra problem. Arbetet kan ge rätt till rotavdrag, och du kan läsa mer HÄR.

Varmvattenberedare
från Nibe

Vi på VVS-Akuten Södertörn hjälper dig med att installera din varmvattenberedare. Hos oss kan du även köpa din varmvattenberedare genom ett urval vi har gjort ur Nibes sortiment.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ta i kontakt med oss. Vi arbetar alltid med hög service och svarar gladeligen på dina frågor.

Genom att klicka på knappen kommer du till våra varmvattenberedare och kan göra en förfrågan på vad just ditt arbete kommer att kosta.

Uppdragsförfrågan

Kontakta oss gällande alla typer av VVS-jobb i hela Stockholm.

"Svarade snabbt och löste problemet inom några dagar. Anlitar honom gärna igen."

JK

"Snabbt och smidigt!"

R

Om oss

VVS-akuten Södertörn – för god och snabb service

 

Jag Anders är utbildad rörmokare och har över 30-års erfarenhet i branschen. Tar på mig allt inom VVS och rörmokeri. Söker du en professionell rörmokare i Haninge med lång erfarenhet inom branschen som jobbar för god och snabb service, har de utbildningar som behövs och kompetent kunskap inom rörläggning? Då har du hittat rätt!

Om dina rör behöver läggas om, eller behöver en skräddarsydd rörläggning ifall omständigheterna kräver detta ordnar jag det. Vi utför jobb i hela Stockholm men är mest verksam på den södra sidan av stan i exempelvis Haninge, Nynäshamn, Värmdö och Nacka med omnejd. Behöver ni akut hjälp av en rörmokare eller auktoriserad vvs-installatör? Ring mig på 070-740 51 52, försöker hjälpa er i mån av tid.

Välkomna att höra av er,
Med vänlig hälsning, Anders Burman